Al 25+ jaar airconditioning specialist

Engeltherm is uw partner!

Airconditioning en totaalinstallaties

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor een optimaal binnenklimaat. Als klimaatexperts bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften en staan we garant voor kwaliteit en service. Van een fijn binnenklimaat in kantoren, bedrijfspanden of medische praktijken, advies over energiebesparende maatregelen of het voldoen aan alle klimaatwet- en regelgeving: ons team van specialisten staat voor u klaar.

  • Airconditioning (wand- en vloermodellen, plafond onderbouw of -inbouw, geïntegreerd)
  • Warmtepompen (lucht / lucht of lucht / water)
  • Wtw-ventilatie
  • Totaalinstallaties

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Advies over de juiste klimaatoplossing voor u?

airconditioning en warmtepomp specialist engeltherm

Duurzaam koelen, verwarmen én ventileren

Veelal met subsidie

Ruim 25 jaar is Engeltherm dé specialist in het creëren van een comfortabel binnenklimaat. Met landelijke dekking zijn we uw partner in airconditioning, warmtepompsystemen en WTW ventilatie.

Daarnaast adviseren we u graag over subsidiemogelijkheden, zodat de daadwerkelijke kosten voor een energiezuinig klimaatsysteem enorm kunnen meevallen. Bovendien heeft u driedubbel voordeel: lagere energiekosten, voldoen aan de eisen om uw energielabel te verbeteren en minder belasting.

Neem contact met ons op

Gerealiseerde klimaatoplossingen

Projecten

Branches

Iedere branche is anders, met eigen wensen en belangen. Met onze jarenlange ervaring hebben we een bewezen een betrouwbare partner te zijn voor een breed scala aan branches. Ontdek in welke branches Engeltherm werkzaam is.