Klimaat­oplossingen voor elke branche

Uw partner voor een betrouwbare oplossing

Voor iedere branche

Iedere branche is anders, heeft zijn eigen wensen en aandachtspunten. Met onze jarenlange ervaring hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn voor een breed scala aan branches. Of het nu gaat om een fijn binnenklimaat in uw kantoor, airconditioning voor uw eigen woning of het voldoen aan alle klimaatwet- en regelgeving, ons team van specialisten staat voor u klaar. Wij begrijpen de nuances van elke branche en bieden oplossingen op maat. Meer weten of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Branches

Hieronder vind je alle branches waarin Engeltherm werkzaam is. Klik op één van de branches voor meer informatie.

Meer weten of vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Kantoren & Bedrijven

Sinds 2023 is minimaal energielabel C vereist voor kantoren van 100 m2 of groter. Dit vraagt om slimme keuzes, want de juiste klimaatinstallatie kan hier een belangrijke rol bij spelen. Als specialist in airconditioning en warmtepompen in kantoren en bij bedrijven begrijpen wij dit belang. Onze adviseurs, gespecialiseerd in maatwerk oplossingen, bezoeken uw locatie om u persoonlijk advies te geven, geheel vrijblijvend. Zo helpen we u ook graag met het in aanmerking komen voor subsidie voor de verduurzaming van uw pand. Of het nu gaat om individuele kantoorunits of een geïntegreerd systeem voor volledige panden – wij zorgen ervoor dat u efficiënt kunt koelen, verwarmen en ventileren zodat er een productieve werkomgeving ontstaat. Hierbij nemen we esthetiek ook zeker mee: onze klimaatoplossingen creëren we als onderdeel van het interieur. Benieuwd naar onze klimaatoplossingen voor kantoren en bedrijven?

(Medische) praktijken

Een goed klimaatsysteem in uw praktijk, waarbij er zowel gekoeld als verwarmd kan worden, is van onschatbare waarde. Een weloverwogen en uitgebalanceerd binnenklimaat in medische praktijken begint bij Engeltherm met advies op maat ter plaatse. Elke praktijkruimte heeft immers zijn eigen unieke eisen waarmee wij rekening houden, zoals luchtstromen, temperatuur, luchtreiniging, ontvochtiging en individueel regelbare koel- en verwarmingsmogelijkheden per ruimte.

Of het nu gaat om een klimaatoplossing voor een enkele behandelkamer of een geïntegreerde klimaatoplossing voor een volledig zorgcentrum (geregeld via één systeem), wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. En onze klimaatoplossingen creëren we als onderdeel van het interieur van uw praktijk, mooi of “onzichtbaar”.

Scholen en KDV’s

Voor scholen en kinderdagverblijven gelden specifieke overheidsnormen voor luchtkwaliteit, er komen tenslotte veel personen (kinderen) samen in één ruimte. Dit nemen wij mee bij ons advies en bieden een passende oplossing waarbij niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid, luchtstromen, ventilatie en luchtreiniging een belangrijke rol spelen. Een doeltreffend advies op locatie door een ervaren adviseur is dan ook onmisbaar. Of u nu airconditioning wenst voor één ruimte of het binnenklimaat van uw school vanuit één systeem wilt regelen – wij bieden u passend maatwerk. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw pand? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Technische ruimten

In technische ruimtes gevuld met belangrijke apparatuur, is continuïteit van de temperatuur en luchtvochtigheidbeheersing van groot belang. In een serverruimte zorgt het klimaatsysteem voor continuïteit qua temperatuur en luchtvochtigheid, indien gewenst met back up en beheer op afstand. Van een compact systeem tot geavanceerde down-flow oplossingen. In cleanrooms ligt naast de temperatuur, de nadruk op de zuivere werkomgeving, en ook dit vereist een specialist.  Engeltherm biedt een uitgebreid assortiment energiezuinige koelsystemen, speciaal ontworpen voor deze veeleisende omgevingen. Wij hebben het juiste systeem voor uw behoeften.

Meer informatie  vindt u hier

Woonhuizen

Lekker wonen betekent ook de juiste temperatuur en luchtkwaliteit in alle kamers. Schakel onze experts in voor het ontwerp en de installatie van een klimaatsysteem waarmee u kunt koelen en (bij)verwarmen. Een comfortabel binnenklimaat dat past bij uw met zorg uitgekozen stijl en inrichting. Onze moderne airconditioningsoplossingen kunnen we subtiel en vrijwel onzichtbaar integreren in uw woning, door bijvoorbeeld de apparatuur op kleur te spuiten of roosters naadloos te verwerken in uw interieur.

Benieuwd wat we voor uw woning kunnen betekenen? Maak vrijblijvend kennis met ons en wij laten u zien hoe we uw binnenklimaat kunnen verrijken met een stijlvolle klimaatoplossing.

Airconditioning in woonhuis

Ook een oplossing op maat?

Meer informatie