Medische praktijken

Huisartspraktijk in wording

Mee bouwen aan een zorgpraktijk van de toekomst in Tilburg

Vanaf het begin is Engeltherm betrokken geweest bij dit project. Als betrouwbare, flexibele partner heeft onze adviseur meegedacht over het klimaatsysteem in dit nieuwe medisch centrum te Tilburg. Het projectbureau waar wij mee samenwerken, heeft de wensen van deze zorgpraktijk goed overgebracht zodat er een uitgedacht en evenwichtig voorstel op tafel is gekomen. Van ontwerp naar uitvoering tot en met oplevering blijft onze adviseur betrokken. Het plan strak coördineren en korte lijnen met de uitvoering.  Het werk is opgestart door Luuk, Gijs, Mika en Bram.  Om een idee te geven van wat er allemaal onder het plafond zit, hierbij een impressie want het totale klimaatsysteem op locatie installeren, daar heb je vakmensen voor nodig en dus volgen wij het proces…

 

Ook een klimaatoplossing voor jouw woning, kantoor of praktijk?
Ontdek alle Engeltherm oplossingen
Oplossingen

AirconditioningEnergielabelSamenwerkingWTW ventilatie

Nieuwbouw; van ontwerp naar uitvoering
In overleg is gekozen voor een energiezuinig VRF-warmtepomp systeem met cassette inbouwunits en een 3 WTW-ventilatiesystemen. Natuurlijk met subsidie!
Vakmensen
Het projectbureau moet vertrouwen hebben in ons als expert. Wij ontwerpen met kennis van zaken en een blik op de toekomst. De uitvoering ligt in handen van onze monteurs. Zij zien de uitdaging, denken oplossingsgericht mee en sturen bij waar nodig. En dat allemaal steeds weer in overleg. Onze kracht, uw resultaat.
VRF-warmtepomp airconditioningsysteem
Bij dit VRF-warmtepomp airconditioningsysteem bepaalt de buitenunit of er gekoeld wordt of verwarmd. Omdat het pand 2 lange zijden heeft, zijn er 2 buitenunits geplaatst zodat de ene zijde t.o.v. de andere zijde kan koelen of verwarmen. Slimme oplossing!

Ontdek alle Engeltherm oplossingen

Contact

Ook een oplossing op maat?