Kantoren en bedrijven

Zeer energiezuinig verwarmen, welkom in het nieuwe clubhuis

HR WTW-ventilatie met warmtepomp

Deze voetbalvereniging  heeft een prachtig nieuw onderkomen, waar je je meteen welkom voelt. Engeltherm heeft hier met extra aandacht voor comfort, geluidsniveau en energieverbruik een klimaatinstallatie geplaatst die geheel in het interieur past. De industriële luchtkanalen, op kleur gespoten en roosters maken onderdeel uit van het gekozen interieur. Energiezuinig door de gekozen combinatie en heel comfortabel, ook met grotere groepen in de kantine!

Ook een klimaatoplossing voor jouw woning, kantoor of praktijk?
Ontdek alle Engeltherm oplossingen
Oplossingen

AirconditioningEnergielabelLuchtbehandelingskastWarmtepompenWTW ventilatie

Energieverbruik bij een sportvereniging
Dit is een hot item, en dus is er hier heel veel aandacht besteed bij de gekozen oplossing. De combinatie van zonnepanelen, WTW-ventilatie en de warmtepomp zorgen een zeer energiezuinig geheel.
Design
In zo’n prachtig clubhuis, wil je dat de kllimaatinstallatie doet wat hij moet doen, maar niet zichtbaar is. Of gewoon mooi in het interieur past. Dat is gelukt.
Subsidie
Door de gekozen oplossing (o.a. Warmtepompen en Koude- of warmteterugwinningssysteem uit ventilatielucht) kon gebruik worden gemaakt van de subsidie mogelijkheden, werd het energielabel enorm verbeterd en daalde de energierekening.

Ontdek alle Engeltherm oplossingen

Contact

Ook een oplossing op maat?