Klimaatoplossingen voor iedere situatie

Betrouwbaar en
"op maat''

Onze oplossingen

Iedere situatie is anders en de mogelijkheden zijn enorm. Daarom komen wij graag ter plekke kijken naar uw situatie, uw wensen en de mogelijkheden voor passende klimaatoplossingen.

Of het nu gaat om een WTW, fijn binnenklimaat in uw kantoor, een warmtepomp in uw praktijk, airconditioning voor uw eigen woning of een combinatie met een ventilatiesysteem, ons team van specialisten staat voor u klaar.

Meer weten over onze klimaatoplossingen of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat!

Engeltherm - 2023

Klimaatoplossingen

Hieronder vind je alle klimaatoplossingen die Engeltherm u biedt. Klik op één van de klimaatoplossingen voor meer informatie.

Meer weten of vragen? Neem contact met ons op.

Airconditioning

Onze huidige mogelijkheden om te koelen, te verwarmen én te ventileren zijn enorm. Van eenvoudig wand- of vloermodel tot uitgebreide plafondsystemen. Mooi of geïntegreerd. Denk daarbij aan op kleur gespoten units of roosters, passend in uw interieur. 

Wat voor u de juiste keuze is kan vaak alleen worden beoordeeld ter plekke. Dus schroom niet en maak een vrijblijvende afspraak.

Warmtepompen

De warmtepomp haalt omgevingswarmte uit duurzame bronnen. Hiermee kunt u uw pand energiezuinig verwarmen. De keuze voor een warmtepomp zorgt voor verduurzaming van uw pand, en dus voor een verbetering van uw energielabel. En de overheid ondersteunt de verduurzaming door subsidie. Kortom, een aantrekkelijke investering!

Wat absoluut noodzakelijk is, voordat u de keuze maakt voor een warmtepomp, is een gedegen advies op locatie. Warmtepompen zijn voor ons als erkend installateur bekend terrein: een warmtepomp werkt tenslotte via het koeltechnisch principe.  

Wij nemen dan ook graag de opties met u door, geheel vrijblijvend.

WTW ventilatie

WarmteTerugWinning is een zeer energiezuinige manier van ventileren in een gebouw, waarbij zo min mogelijk energie (warmte) verloren gaat. De luchtkwaliteit is gegarandeerd goed met een zeer laag CO2-gehalte. 

Wanneer er wordt gekozen voor een 3-pijps WTW systeem, kan de energie (warmte) die vrijkomt bij het koelen van een ruimte (bijvoorbeeld direct onder een plat dak), weer worden gebruikt voor het verwarmen van een andere ruimte (bijvoorbeeld onder in het gebouw, aan de schaduwzijde).

Ook hier geldt dat een advies op maat noodzakelijk is. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Cleanroom

Het juiste systeem voor een cleanroom wordt bepaald door te kijken naar de temperatuur, de luchtvochtigheid én de zuivere werkomgeving. Hiervoor hebben wij speciale systemen, die zorgen voor zekerheid.

Serverruimtes

Een technische ruimte eist controle over de temperatuur en luchtvochtigheid. De continuïteit en het beheer staan bovenaan de prioriteitenlijst. Denk hierbij ook aan opties als automatische storingsmelding, ook buiten kantooruren. Onze expertise berust op ervaring, maak er gerust gebruik van.

Energielabel verbeteren

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw van meer dan 100 m2 minimaal een energielabel C hebben. De overheid stimuleert duurzame energie waardoor energielabel-verbetering en subsidie hand in hand gaan. 

Informeer naar de mogelijkheden om het energielabel van uw pand  te verbeteren door te investeren in een energiezuinig klimaatsysteem. Onze adviseurs en vakmensen zijn ervaren op het gebied van advies (ook qua subsidie) én uitvoering. Schroom niet om een afspraak te maken, wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Subsidiemogelijkheden

Wist u dat de daadwerkelijke kosten voor een energiezuinige klimaatinstallatie enorm kunnen meevallen door de huidige subsidiemogelijkheden? Bijna alle energiebesparende duurzame investeringen komen hiervoor in aanmerking. 

U verbetert het energielabel van uw pand én investeert slim, want wanneer u gebruik maakt van de EIA (Energie Investering Aftrek) van maar liefst 40% heeft u als ondernemer driedubbel voordeel. Uw energiekosten gaan omlaag, u voldoet aan de eisen om uw energielabel te verbeteren én u betaalt minder belasting. Inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. 

Wilt u weten hoe de rekensom er voor u als ondernemer uitziet? Wij hebben alle expertise in huis om u vooraf goed te informeren en om de aanvraag van uw subsidie eenvoudig te maken, zodat u zorgeloos kunt genieten van de voordelen én uw klimaatinstallatie. Neem contact op!

Samen­werking

U zoekt samenwerking met een airconditioningsspecialist in de breedste zin van het woord? Laten we dan snel een afspraak maken…

Engeltherm is een ervaren partner van projectbureau’s, installateurs, aannemers en interieurspecialisten. Wij zorgen voor de technische realisatie van het klimaatsysteem, geheel passend in het interieur van uw klant. Wij plannen, ontzorgen en zijn flexibel. Mail of bel gerust onze dichtstbijzijnde vestiging voor een vrijblijvende kennismaking.

Service en onderhoud

Het is belangrijk dat uw klimaatapparatuur vakkundig periodiek wordt onderhouden om een langdurig goede werking te garanderen. Het vermindert kans op storingen tot wel 40% en verlaagd tot wel 30% de energiekosten. Daarnaast verlengen wij de garantieperiode tot wel 5 jaar op nieuwe apparatuur en u wordt automatisch aangesloten op onze 24-uurs servicedienst. Tevens voldoet u aan alle wettelijke regelgeving (Europese F-gassen verordening).

Informeer vrijblijvend naar de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde vestiging. 

Ook een oplossing op maat?

Meer informatie